woensdag 2 december 2009

"O Vermiljoenen spleet!" op eBay (voor het goede doel)

Moleskine is het boekje dat in talloze bekende binnenzakken – van Hemingway tot Chatwin en Picasso – de wereld afreisde. Ter gelegenheid van de lancering van de gloednieuwe FOLIO collectie, de grote A4 & A3 broers van het klassieke boekje, vroeg Moleskine creatief Antwerpen om enkele bladzijden van zo'n nieuwe Folio in een origineel jasje te steken.
  • Die vraag belandde op tafel bij Willem van Zadelhoff, Jan Verheyen, Ruth Lasters, Jan Vanriet, Maarten Inghels, Yurek Onzia, Felix Van Groeningen, Joke Van Leeuwen, Ruth Lasters... en werd ook aan mij gesteld.
  • Ik schreef eigenhandig de eerste zinnen van mijn nieuwe boek O vermiljoenen spleet. Seks, erotiek en literatuur en plakte er ook wat gravures bij. Moleskine maakt er onderstaand filmpje over. Het definitieve resultaat kunt u begin februari uiteraard in het boek zelf lezen.
  • De volledige Moleskine wordt momenteel geveild op e-Bay. De opbrengst gaat naar het goede doel (Centrum voor Basiseducatie Antwerpen). U kunt zelf ook bieden tot 7 december (16 uur).

Bart Van Loo from trackthemoleskine on Vimeo.

Geen opmerkingen: