donderdag 12 november 2009

voorproefje + vrijkaarten "Oot kwisien"

Tijdens de Week van de Smaak doorkruist Oot kwisien literair zowat heel Vlaanderen: Izegem, Torhout, Kapellen, Herentals, Bree, Lier, Sint-Lievens Houtem, Leuven, Nieuwpoort en Roeselare. De juiste data en locaties vindt u hier.
  • U kunt duotickets winnen voor enkele voorstellingen:
CC Torhout op 12/11 - CC Bree op 16/11 - CC Lier op 18/11 - CC Sint-Lievenshouten op 19/11 - CC Nieuwpoort op 21/11 - CC Roeselare op 29/11
  • De juiste gegevens vindt u op ootkwisien.be. Gewoon een mailtje naar bart@bartvanloo.info. Vier duotickets per voorstelling. De eersten hebben prijs.
  • Bij wijze van improvisatorisch voorproefje kunt u hieronder een fragment bekijken uit het RTV-boekenprogramma Bladwijzer. De gedreven tv-ploeg joeg ons de keuken in en zette er een camera bij.
  • Graag een pluim voor RTV, een lokale tv-zender die er al jaren in slaagt een mooi boekenprogramma te maken. Vroeger onder de vleugels van Johny Geerinckx, nu met de sympathieke Katrien Lodewyckx. Die "-ckx" is blijkbaar een kwaliteitslabel.
  • Radio Klara: "Neem een container Franse literatuur en een goede scheut haute cuisine en giet beide uit over de bizarre figuur Vitalski. Zou u dit kunnen smaken? Dit recept leverde francofiel Bart van Loo alvast een bijzondere podiumact op."
  • Gazet van Antwerpen: "In deze deels humoristische, deels beschouwende productie gaat het duo via dynamische dialogen op zoek naar het lekkerste gerecht aller tijden. Het gebruik van een geurmachine en de dramatiek die Vitalski in bepaalde scènes aan de dag legt, maken Oot kwisien om van te snoepen."

Geen opmerkingen: